fbpx

De Gerrithoeve – Oisterwijk 

Kinderspeelboerderij – De Gerrithoeve

De kinderspeelboerderij is een ruim opgezette speelboerderij, kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in de binnen en buiten speeltuin. Mocht het wat minder weer zijn dan hebben ze overalletjes klaar liggen in diverse maten zodat kinderen toch volop kunnen ravotten! De speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje, ze serveren lunch, diner maar ook heerlijk huisgemaakt gebak en diverse lekkernijen voor bij de borrel. De speelboerderij is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Vakanties zijn ze elke dag geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

 

Boerderijterras – Restaurant De Gerrithoeve

Daar waar vroeger de koeien stonden is nu een heel gezellig boerderij terras. De elementen zoals de grup, voedertroggen, stalhouten en zelfs de halve deuren waardoor de werkpaarden door naar buiten konden kijken zijn nog zichtbaar. Het is een sfeervol restaurant met daarbij een groot terras welke gedeeltelijk overkapt is.

Neem even de tijd en geniet van het gezellige boerderijterras voor een bakje koffie met gebak, lunch, en diner.  Hier kan je nog “eten uit een klomp” of “mee eten met de boer”. De combinatie van smaak en beleving daar hebben ze echt over nagedacht!

Zin om de benen te strekken? Reserveer dan een wandelarrangement  (5.5 km tot 8.5 km). Je start eerst met een heerlijke verwenkoffie/thee, daarna kan je op eigen tempo de wandeltocht starten. Na afloop heb je wel iets lekkers verdiend toch? Bestel een overheerlijke soep of een lekkere lunch. Ze denken graag met je mee dus vraag gerust naar de mogelijkheden. Het Boerderijterras is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 (keuken sluit om 20.30 uur) In het laagseizoen,1 november tot 15 maart, zijn ze alleen de weekenden geopend.

 

Plattelandscamping – De Gerrithoeve

Wil jij langer dan één dag genieten van deze bijzondere locatie? Neem je caravan/tent mee en slaap in het mooie Oisterwijk bij de Gerrithoeve plattelandscamping. Reserveer een plekje aan het water, of geniet jij meer van een vrij uitzicht over het Brabantse platteland? Maar ze hebben natuurlijk ook de ideale plaats voor jonge gezinnen, namelijk bij allerlei speelattributen waardoor je vanuit je verblijf meteen zicht hebt op hoe je kinderen lekker aan het spelen zijn. Kortom, reserveer je vakantie en ervaar het zelf!

 

 

 

Contactgegevens

Kollenburgsebaan 11a
5062 TH OISTERWIJK
0411 67 31 89