fbpx

Boerderij de Peelakker in Deurne

Een echte Brabantse boerderijbeleving dat is wat je krijgt als je gaat overnachten bij boerderij De Peelakker in Deurne.
Op deze boerderij hebben ze verschillende leuke activiteiten en overnachtingsmogelijkheden zoals slapen in een hooiberghut of in een nostalgische pipowagen.

Op boerderij de Peelakker hebben ze een prachtige tuin die gekleurd wordt door onder andere hortensia’s, vlinderstruiken en klaprozen. Een kruidenbadkuip, waarin allerlei verschillende kruiden groeien die je kunt gebruiken om je favoriete gerechten klaar te maken. Ook is er een flink grasveld voor een lekker potje voetbal. Grenzend aan de akker ligt de koeienweide. Zomers zullen hier koeien lopen die af en toe  op afstand een kijkje komen nemen. De kleinschalige boerderijcamping beschikt over één vijfpersoons en twee vierpersoons hutjes. Op de boerderij lopen naast de koeien ook enkele kippen en katten rond.

Pipowagen

Zin om echt te kamperen, maar dan nèt even anders? Huur de pipowagen en je maakt het mee!

Ervaar een romantisch weekend of midweek in onze Pipowagen. De wagen is er knus en sfeervol ingericht, met een uitzicht over de weilanden en akkers. U bevindt zich midden in de natuur met grazende koeien, zwaluwen en vlinders in onze tuin.

Zoekdeboer is op bezoek geweest bij deze leuke boerderij. Lees hier onze ervaring.

Kouterdreef 6
5752 PK Deurne
+316 1255 1919
0493 311404