fbpx

Een bezoek aan de boerderij wordt nog leuker met deze gave kinderoveralls van Stoer en sterk! Op facebook kwam ik deze leuk overalls tegen en ik was meteen verkocht! Een roze overall voor mijn dochtertje. Je kan ze ook nog eens leuk laten bedrukken. Ze is fan van koeien dus een gave print op de achterkant van een koe mag natuurlijk niet ontbreken. Op de voorkant heb ik haar naam  laten borduren. Schattig toch!

Mijn dochtertje zag haar mooie roze overall en was super enthousiast. Ze heeft een hekel aan omkleden, maar nu was het ineens geen probleem meer. Ze straalde helemaal.

We zijn er klaar voor, op naar de boerderij. Lekker spelen want vies worden mag! Wat heeft ze genoten, lekker in het stro, in de modder alles kan! Na veel plezier vertrekken we op de fiets bij de boerderij en doen toch even haar overall uit, overall over het stuur hoppa. Ze was nu alleen wat minder enthousiast. Ze zei constant:”mijmij” . Maar goed je kan niet meer zien dat het roze is, het is namelijk helemaal zwart van de modder.  De overall maak het mij wel veel makkelijker, normaal kom ik thuis en kunnen de  kids eerst meteen in bad. Nu niet,  ik hoef alleen maar de overall in de was te stoppen. Ik vond het wel een beetje spannend, want het kan toch niet zo zijn dat na 1 keer wassen mijn dochtertje helemaal teleurgesteld zou zijn, omdat de koe er niet meer goed op zou staan. Gelukkig, je mag het overall zelfs op 60 graden wassen en daarna in de droger stoppen. Zelfs dan gegarandeerd Stoer en Sterk de kwaliteit van de print. Kijk daar worden we blij van, echt kinderproof dus! Wij zijn echt meer dan tevreden. Wil je meer weten kijk dan eens op www.stoerensterk.nl