fbpx

Kaasboerderij Schellach – Middelburg – Zeeland

Een winkel vol Boerenkaas en mooie streekproducten.

6 dagen per week wordt de verse volle melk van de koeien verwerkt tot echte boerenkaas. De kaas wordt hier op de boerderij gerijpt zodat ze altijd beschikken over een volledig assortiment van jonge tot oude kaas. Naast witte kaas hebben ze een breed assortiment aan kruidenkazen. U kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er wel een keer kaas van gemaakt. Naast boerenkaas verkopen wij ze ook diverse streekproducten, zuivel, brood en bakmixen, vlees en vleeswaren en groente, fruit en aardappels.

Ben jij benieuwd hoe het proces er van stap voor stap uitziet? Geen probleem je bent op deze boerderij ook welkom voor een leerzame rondleiding! Op de boerderij valt namelijk van alles te beleven. Volg de voetstappen naar de stallen, aai de kalfjes. Neem een kijkje bij het melken of kijk door de ramen bij het kaasmaken of geniet van een lekker drankje op het terras terwijl de kinderen zich vermaken op de speelweide.

Boerderijbeleving
Wat erg leuk is, is dat ze in de schoolvakanties (zuid) boerderijbelevingen organiseren. Dat betekent ………..proef en beleef Kaasboerderij Schellach: met natuurlijk een kijkje in de serrestal en de kaasopslag, kalfjes aaien, een kaasje plastificeren….. en heeeeel veel proeven.
De boerderijbelevingen vinden plaats op de maandagmorgen en woensdagmiddag in de schoolvakanties (Zuid).

Zoekdeboer heeft deze locatie ook bezocht lees onze ervaring op https://www.zoekdeboer.nl/dagjeuit-in-middelburg-boerderij-schellach

 

 

Kaasboerderij Schellach
Prooijenseweg 26,
4332RD Middelburg
0118 613984
winkel@kaasboerderijschellach.nl