fbpx

FarmCamps De Verloren Kost

De Verloren Kost…. het “hoogtepunt” in hartje Zuid-Limburg
Een stukje buitenland in Nederland… zo kun je het prachtige heuvellandschap in Zuid-Limburg het beste omschrijven. Verscholen tussen de glooiende heuvels rondom Gulpen ligt boerderij De Verloren Kost. De aanrijroute is net zo spectaculair als de ligging. Wij snappen daarom heel goed dat boer Sherman en boerin Annemarie hier met hun gezin graag willen wonen en werken en daarom de boerderij hebben overgenomen van Sherman’s ouders.

Samen hebben ze de boerderij in de afgelopen jaren omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige recreatie-boerderij. Op de oude melkveehouderij hebben de melkkoeien plaats gemaakt voor de paarden en pony’s, dé passie van boerin Annemarie.

Boerin Annemarie runt het kleinschalige paardenpension, geeft les aan de kids in de regio en serveert de lekkerste vlaaien en ijsjes op het gezellige boerderijterras. Boer Sherman is overdag vaak buitenshuis aan het werk, maar trekt ‘s avonds zijn overall aan, want op een boerderij houdt het werk nooit op.

De boerderij biedt voor ieder wat wils. Lekker bezig zijn met de pony’s, helpen met het verzorgen van de kleine dieren of gewoon lekker spelen op het erf of in het aangrenzende bos. Wedden dat jullie je geen moment ‘verloren’ zullen voelen op deze fantastische plek!

Beestenboel
– 12 pension paarden
– 11 eigen pony’s
– Lakenvelder koeien
– Knorretje en Stinkie de varkentjes
– Juro de boerderijhond
– Geitjes
– Konijntjes, cavia’s
– Kippen
– Katten

Uniek
– Lieve paarden en pony’s
– Pony rijles
– Grote speelweide
– Skelters
– Kampvuur
– Bos naast de boerderij
– Vlakbij Valkenburg, Maastricht, Aken en Vaals

FarmCamps de Verloren Kost
Verlorenkost 1
6271 NS Gulpen
088 8889188
reservering@farmcamps.nl