fbpx

Boerenbed Hoeve Zeeland Collection

Glamping vakantie bij.. Hoeve Zeeland Collection

Vlakbij het oergezellige Veere en de Noordzee vinden we Hoeve Zeeland Collection. Het is een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven. Het is ongeveer twee uur rijden vanaf Utrecht. Vanuit de tenten ervaar je het dagelijkse leven op de boerderij van dichtbij, en word je omgeven door het typisch Zeeuwse laagland.

Kamperen op de boerderij in Zeeland

Een vakantie op Hoeve Zeeland Collection is de ideale kans om alle facetten van het boerenleven van dichtbij te ervaren. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven: naast de dieren en boerenactiviteiten is er namelijk ook een hooizolder, waar het ook met minder mooi weer onwijs spannend is. Op een 1km afstand van de boerderij vind je tevens een mooie manege met rijbak, hier kun je paardrijles volgen of een pony rit maken (beiden tegen een kleine vergoeding) en helpen bij het verzorgen van de paarden. De boerenfamilie houdt een gemengd agrarisch bedrijf met 75 stuks melkvee, enkele vleeskoeien en een aantal akkers met onder andere maïs, aardappelen en bloemkool. Op de boerderij vind je naast de koeien ook schapen en kippen. Wie weet kun je tijdens je vakantie zien hoe een kalfje geboren wordt, hoeveel melk een koe nu eigenlijk geeft.. of wat er nu allemaal precies bij komt kijken voordat een bloemkool in de supermarkt ligt! Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van de knusse sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Je hebt dus én het gevoel van kamperen én de luxe van een echt bed, keuken en eigen toilet. Bovendien is er altijd wat te doen want je bevindt je op een boerderij!

Leuke dingen om te doen vlakbij Middelburg

Wie eens een paar dagen van het echte boerenleven wilt proeven is hier op de Zeeuwse klei aan het juiste adres, maar er zijn ook genoeg leuke activiteiten buiten de boerderij: het strand van het Veerse meer is slechts 15 minuten fietsen, maar ook het gezellige Middelburg met z’n terrasjes en musea ligt vlakbij Hoeve Zeeland Collection. Voor de kleintjes zijn er verschillende speel- en dierentuinen in de buurt, als je meer informatie wilt hebben kun je bij de boer of boerin terecht.

Contactgegevens

BoerenBed Hoeve Banenburg
Weelweg 1
4352 SM Gapinge