fbpx

Boerderijwinkel Kieboom – Breda 

Een mooie boerderijwinkel, aardbeienkwekerij, rundveehouderij en imkerij en één. Al meer dan 35 jaar verkopen ze zelf geteelde producten en producten van andere lokale boeren uit de streek. De gezellige boerderij ligt in de wijk Haagse Beemden. Je kunt in de boerderijwinkel terecht voor het allerlekkerste fruit, gezonde verse groenten en lekkere streekproducten, vers van het (meestal Brabantse) land.

Ook voor heerlijk rundvlees uit eigen stal volgens het 2 sterren Beter Leven keurmerk en honing uit eigen imkerij kan je bij deze boerderijwinkel terecht. 

Een groot deel van de producten die ze verkopen worden op eigen land verbouwd, ze proberen zoveel mogelijk samen te werken met lokale boeren en producenten, mensen die bewust bezig zijn met wat ze doen.

Ze verkopen heerlijke kaas van de Zuiveldriehoek uit Oosterhout, eerlijk varkensvlees van de Elfrahoeve uit Achtmaal en verse zuivel van de Ambachtshoeve uit Raamsdonk. Lekkere jam, chutney, azijn, dressings, tomatensaus, wijn en bieren.

Zoek je een leuk verrassend cadeau? Dan kunnen ze je hierbij ook goed helpen! Ze stellen leuke cadeaupakketten samen, liever een cadeaubon? Ook dat is geen probleem. 

Ze leveren ook heerlijke vleespakketten en fruit op je werkplek.

 

 

Boerderijwinkel Familie van den Kieboom
Rietdijk 4
4824 ZB Breda
Mobiel : 06-30301447
info@boerderijkieboom.nl