fbpx

Van boerderijwinkels tot aan
complete boerderijvakanties!

 

Home » Boerderijen

D’n Buff Waterbuffelboerderij – Boxtel – Noord-Brabant

Op buffelboerderij D’n Buff lopen tientallen grijszwarte waterbuffels op hun dooie gemak door het gras of liggen heerlijk te relaxen in de enorme waterpoel.
Lees meer

Brabantse hei – Hooge Mierde – Noord-Brabant

Bij de Brabantse Hei geniet je niet alleen van een heerlijke vakantie in een luxe tent, maar ook van de mooie producten die ze in hun sfeervolle boerderijwinkel verkopen.
Lees meer

Van Empel Asperges – Haaren – Noord-Brabant

Geniet van kraakverse asperges die worden verkocht in de sfeervolle, uitgebreide boerderijwinkel, aangeboden met een glimlach!
Lees meer

Koeknuffelen – Koel ‘n Bekke – Geesteren – Overijssel

Workshop leer je ‘koe’municeren met dit trouwe dier; hoe benader je haar en hoe bouwen jullie onderling een band op. Een speciaal moment is als de koe er voor kiest om haar grote hoofd in je schoot te werpen.
Lees meer

Boerderijwinkel – Het Belvershuys- Haaren – Noord-Brabant

Wát een uitgebreid en heerlijk aanbod streekproducten heeft Het Belvershuys. Geniet van het varkensvlees van hun eigen boerderij. Maar ook van verse groentes, zuivel, maaltijden en soepen, borrelplanken en BBQ-schotels. Pure kwaliteit vanaf de oorsprong!
Lees meer

Buitengewone varkens – Varkensvlees – Haaften – Gelderland

Buitengewone Varkens Pig Me laat varkens in akkers, bossen en weilanden wroeten, scharrelen en luieren. Eigenaren Stan en Josse hebben verspreid over Nederland, altijd zichtbaar voor iedereen, een handvol locaties in gebruik met toegewijde verzorgers.
Lees meer

Boerenkaas – Kaasboerderij Schellach – Middelburg – Zeeland

Kaasboerderij Schellach in Middelburg organiseert tijdens de zomervakantie wekelijks leuke activiteiten waaronder de boerderijbeleving. Hét moment om te ontdekken wat Echte Boerderijzuivel en Boerenkaas is en hoe het wordt gemaakt.
Lees meer

Rotteveel Boerenkaas – Rijpwetering – Zuid-Holland

Genieten van een stuk échte boerenkaas? Trek een stukje kaas ‘uit de muur'. Liever persoonlijk contact? In de winkel aan huis verkopen ze kaas, verse rauwe melk en diverse streekproducten.
Lees meer

Boerderij de Boerinn- Speelboerderij- Kamerik – Utrecht

Boerderij de Boerinn te Kamerik (Utrecht) is niet zomaar een boerderij. Het is een boerderij met eindeloos veel speelplezier voor jong en oud! Je kan er poldersporten, dieren aaien, hout graveren, klimmen en klauteren, ontsnappen en nog veel meer!
Lees meer

Speelboerderij de Gerrithoeve – Oisterwijk – Noord-Brabant

De combinatie van een uitgebreide binnen- en buitenspeelboerderij, boerderijdieren, boerderijterras en de plattelandscamping maakt deze locatie bijzonder.
Lees meer

Boerderijwinkel de Walhoeve – Goirle – Noord-Brabant

Bij De Walhoeve zijn ze al ruim 35 jaar bezig met het verzorgen van vleesstieren. Ieder jaar wordt met veel zorg een aantal kalfjes gekocht en deze dieren mogen rustig groeien tot ze volwassen zijn en een perfecte vleeskwaliteit hebben.
Lees meer

Boerderijwinkel – Boerderij kieboom – Breda – Noord-Brabant

Boerderij Kieboom in Breda (Noord-Brabant). Een gemengd boerenbedrijf met een leuke boerderijwinkel die o.a. pure honing uit eigen imkerij en vlees uit eigen stal verkopen. En daarnaast ook andere vele streekproducten aanbieden.
Lees meer

Melkgeitenbedrijf Reimert – Mariënheem – Overijssel

Deze mooie biologisch melkgeitenhouderij uit Mariënheem laten we ook graag voorbij komen op zoekdeboer. Via de boerderijautomaat ‘De Koele Kast’ kan een ieder mekkerend lekkere kaas en streekproducten kopen.
Lees meer

Ezelboerderij – t Skônste Plekske – Schijndel – Noord-Brabant

t Skônste Plekske in Noord-Brabant organiseert in de Rooise Heide, Natuurgebied de Geelders en rondom Schijndel wandeltochten met ezels.
Lees meer

Boerderijvakantie – Landrijk de Reesprong – Buurse – Overijssel

Middenin de weilanden kamperen in een luxe safaritent of lodge; dat klinkt toch als een droom? Over de weilanden kijk je kilometers weg. Een geweldige ervaring van het buitenleven.
Lees meer

Familiecamping Breehees – Goirle – Noord Brabant

Lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak? Het kan en mag hier allemaal. Echt vakantie!
Lees meer

Kamelenmelkerij Smits – Berlicum- Noord Brabant

Bij Kamelenmelkerij Smits is er vanalles te doen, voor alle leeftijden en groepssamenstellingen. Je kan een rondleiding volgen, zo leer je veel over deze bijzondere dieren en over het leven op de boerderij.
Lees meer

Camping de Weerds Hertenboerderij – Nijbroek – Gelderland

Hier beleef je een bijzondere combinatie van het echte boerenleven en luxe. Waar je tussen de herten, pony’s en konijnen helemaal tot rust kunt komen.
Lees meer

Boerderijwinkel – Landwinkel ‘t Zand – den Bommel – Zuid-Holland

Een mooie totaalwinkel met verse streekproducten en een leuke kinderboerderij in Den bommel! Met het ruime assortiment aan aardappelen, groenten en fruit, Boerenkaas, noten, zuivel, vlees mag deze boerderijwinkel zeker niet ontbreken op Zoekdeboer.
Lees meer

Aspergeboerderij Oppe Haes – Roggel – Limburg

Altijd eens willen zien hoe asperges groeien? Of zou jij graag eens “het Witte goud” zelf willen oogsten? We moeten nog even geduld hebben maar het zal niet lang meer zal voor de eerste kopjes weer boven komen.
Lees meer

Bezoekboerderij en boerderijwinkel Kaamps – Overijssel

Via de belevingsboulevard kan je meekijken in de stallen, bij de kaasmakerij en bij de kaasopslag. Het hele proces van gras tot kaas wordt hiermee in beeld gebracht. Leerzaam én leuk!
Lees meer

Frisian Angus – Boerderijwinkel – Friesland

Eerlijk vlees uit de Friese natuur De kudde van Frisian ANGUS bestaat uit 130 zwarte Aberdeen Angus runderen. De dieren weiden tot ver in oktober in natuurgebied op weide waar geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.
Lees meer