fbpx

Blog

Recepten en producten voor op de boerderij!

Ik bezoek zelf natuurlijk ook regelmatig allerlei boerderijen. Om mijn verse producten te kopen of gewoon even lekker eruit te gaan met de kids. Ik wil jullie graag inspireren met producten/recepten die een bezoek aan de boerderij nog leuker kunnen maken!

Stoer en Sterk kinderoverall

Een bezoek aan de boerderij wordt nog leuker met deze gave kinderoveralls van Stoer en sterk! Op facebook kwam ik deze leuk overalls tegen en ik was meteen verkocht! Een roze overall voor mijn dochtertje. Je kan ze ook nog eens leuk laten bedrukken. Ze is fan van...

Bergstein regenlaarsjes

Overmorgen gaan we naar de boerderij, ik zit samen met mijn zoontje op de bank en bedenk me ineens dat zijn laarsjes te klein zijn. Oeps, tijd voor nieuwe laarsjes. Al snel valt mijn oog op de vrolijk gekleurde Bergstein laarsjes. Mijn zoontje kijkt over mijn schouder mee en zegt: “Mama, die wil ik, die rode laarsjes, want rood is mijn lievelingskleur”.
De volgende dag staat de postbode al aan de deur met het pakketje. Mijn zoontje is door het dolle heen! Geen dagen wachten op zijn laarsjes, maar meteen de volgende dag al in huis.