fbpx

Bergstein

Regenlaarsjes

Overmorgen gaan we naar de boerderij, ik zit samen met mijn zoontje op de bank en bedenk me ineens dat zijn laarsjes te klein zijn. Oeps, tijd voor nieuwe laarsjes. Al snel valt mijn oog op de vrolijk gekleurde Bergstein laarsjes. Mijn zoontje kijkt over mijn schouder mee en zegt: “Mama, die wil ik, die rode laarsjes, want rood is mijn lievelingskleur”.
De volgende dag staat de postbode al aan de deur met het pakketje. Mijn zoontje is door het dolle heen! Geen dagen wachten op zijn laarsjes, maar meteen de volgende dag al in huis.
Hij pakt ze uit en is enorm enthousiast! “Leuk, mama?! mag ik ze al aan? Mag ik dan lekker in de plassen springen? Natuurlijk jongen, doe maar lekker. Samen met zijn zusje rent hij naar buiten en springt heerlijk in de plassen. Ownee, de laarsjes zijn helemaal nat inclusief zijn zusje haha. Verassend! En nu? Even kijken in het boekje hoe ik de laarsjes schoon krijg. We hebben geluk want doordat ze van natuurlijk rubber gemaakt zijn, zijn ze makkelijk schoon te krijgen, even de zooltjes eruit en ze zijn ook weer zo droog.

Het is niet gek dat deze Bergstein laarsjes zo populair zijn want de pasvorm is echt perfect. Vaak zijn laarsjes stug en hard waardoor ze al snel blaren op hun voetjes hebben. Gevolg, laarsjes belanden in de kast. Gelukkig is dat met deze laarsjes niet. Ze hebben in 3 dagen tijd al heel wat meegemaakt! Plassen springen, boerderijbezoek, lekker spelen bij het kinderdagverblijf.

Ik gooi de verpakking van de doos weg en mijn oog valt op het foldertje wat erbij zit. Ik zie dat de laarsjes al te bestellen zijn vanaf mt. 19. Ik ben zelf niet zo enthousiast over laarsjes voor beginnende stappers. Ik zie dat deze laarsjes meeveren en niet verhard zijn waardoor het perfect is voor beginnende stappers. Nou kijk, perfect! Ik bestel nog een paar voor mijn dochtertje en heel verassend, wat denken jullie welke kleur? Roze natuurlijk! Kunnen ze lekker samen stampen in de plassen. Heerlijk toch dat kinderen van de meest simpele dingen kunnen genieten!

www.bergstein.nl